Letujte bezbrižno uz besplatno putno osiguranje

U susret sezoni godišnjih odmora, potrudili smo se da našim korisnicima Masterate obezbedimo još jednu pogodnost.

Od 23.02. do 23.05.2017. uplatite svoje putovanje Masterata karticom u bilo kojoj turističkoj agenciji i dobijate besplatno putno osiguranje za sve članove porodice! Potrebno je samo da nam svoju transakciju prijavite na 011 30 11 550 i možete bezbedno da planirate zasluženi odmor.

Ko dobija besplatno putno osiguranje?

Besplatno međunarodno putno osiguranje za celu porodicu dobijaju svi korisnici Masterata kartice koji u periodu od 23.02. do 23.05.2017. godine uplate Masterata kreditnom karticom putovanje u bilo kojoj turističkoj agenciji na teritoriji Republike Srbije i u bilo kom iznosu. Osiguranje pokriva putovanje širom sveta, a odnosi se na sve članove porodice ukoliko putuju zajedno sa osnovnim korisnikom kartice.

Uslov za odobrenje osiguranja je da korisnik kartice u toku trajanja akcije prijavi telefonom na broj 011 30 11 550 svoju transakciju koja se odnosi na putovanje i na osnovu toga obezbeđuje besplatno osiguranje koje važi do 23.05.2018, a pokriva 30 dana boravka u inostranstvu. Osiguranje će biti aktivirano u roku od nedelju do dve dana od trenutka prijave transakcije telefonom.

A kod naših partnera iskoristite mogućnost plaćanja Masteratom i do 24 rate bez kamate i provizije! Pogledajte listu partnera.

Ukoliko još uvek nemate MASTERATA kreditnu karticu popunite pristupnicu i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da dođete do nje.

Pristupnica